Home
Latest News
Login FormCISCO CCNA Routing & Switching PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 10 Φεβρουάριος 2011 10:02

ccna_

Περιγραφή

Η online ασφάλεια είναι μια τεράστια ανησυχία για πολλές εταιρείες, με πολλούς από αυτές να επιλέγουν πολλαπλά τείχη προστασίας και διάφορες κρυπτογράφησης για να διατηρούν τα δεδομένα τους ασφαλή από τους χάκερς. Η διαδικασία διασφάλισης της ιστοσελίδας μιας εταιρείας ξεκινά με τη διασφάλιση των διακομιστών και του δικτύου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές εταιρείες πληρώνουν πολλά χρήματα για την πρόσληψη πιστοποιημένων ειδικών δικτύων.

Αυτός είναι ο τόπος όπου έρχεται το CCNA. Ο τεχνολογικός γίγαντας, η Cisco, έχει σχεδιάσει πολυάριθμες πιστοποιήσεις για να καθορίσει την αξιοπιστία των τεχνικών και να δοκιμάσει τις γνώσεις τους σχετικά με τα δίκτυα, την ασφάλεια και τη δημιουργία ενός δικτύου από το έδαφος.

Το CCNA (200-120) είναι μία από τις πολλές διαφορετικές πιστοποιήσεις που προσφέρει η εταιρεία. Το 200-120 CCNA καθορίζει τις γνώσεις του υποψηφίου όσον αφορά την εγκατάσταση, λειτουργία και αντιμετώπιση προβλημάτων ενός μικρού έως μεσαίου δικτύου καταστημάτων επιχειρήσεων.

Εάν θέλετε να αρχίσετε να κερδίζετε περισσότερα ενώ κάνετε ό, τι αγαπάτε, τότε αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για εσάς. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε τη δημιουργία δικτύων ή τη γνώση διαφορετικών εργαλείων επικοινωνίας, αυτό το μάθημα θα σας διδάξει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για κόμβους, διακόπτες, δικτύωση, δρομολογητές κ.λπ.

Η περιεκτική πορεία μας είναι όλα όσα χρειάζεστε για να προετοιμαστείτε για τη δοκιμή CCNA. Το μάθημα θα καλύψει τις τελευταίες εξετάσεις 200-120 και όλες τις 8 ενότητες τεξετάσεων - Λειτουργία IP Data Networks, LAN Switching Technologies, IP Addressing (IPv4 / IPv6), Τεχνολογίες Δρομολόγησης IP, Υπηρεσίες IP, Και τεχνολογίες WAN.

Αυτή είναι η τελική πορεία για την εκμάθηση όλων όσων πρέπει να γνωρίζετε για τη δικτύωση και την ασφάλεια. Τι περιμένεις;  Κάνε εγγραφή τώρα και ετοίμασε το βιογραφικό σου μέσω της πιστοποίησης CCNA!

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας CISCO CCNA Routing & Switching παρέχει μια ολοκληρωμένη και πλήρη κάλυψη των θεμάτων δικτύωσης από τις βασικές αρχές έως τις προηγμένες εφαρμογές και υπηρεσίες, ενώ παρέχει πρακτική εμπειρία και ανάπτυξη δεξιοτήτων. Η διδακτέα ύλη αφορά τεχνολογία δικτύωσης, η οποία καλύπτει τις έννοιες δικτύωσης χρησιμοποιώντας από πάνω προς τα κάτω, θεωρητική και ολοκληρωμένη προσέγγιση - από εφαρμογές δικτύου έως τα πρωτόκολλα δικτύου και τις υπηρεσίες που παρέχονται προς τις εφαρμογές αυτές από τα χαμηλότερα επίπεδα του δικτύου.
  • Το CCNA Routing & Switching  είναι σχεδιασμένο για μαθητές με δυνατότητες προηγμένης επίλυσης προβλημάτων και αναλυτικές ικανότητες. Το πρόγραμμα σπουδών προσφέρει μια περιεκτική και θεωρητική εμπειρία μάθησης για αναλυτικούς φοιτητές, και χρησιμοποιεί γλώσσα που αποδίδει σωστά τις μηχανολογικές έννοιες. Διαδραστικές δραστηριότητες είναι ενσωματωμένες στο πρόγραμμα σπουδών, καθώς και αναλυτικό θεωρητικό περιεχόμενο. Τα προηγμένα εργαστήρια αναπτύσουν κριτική σκέψη και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και ενθαρρύνουν την εξερεύνηση και την έρευνα.
  • Το CCNA Routing & Switching  μπορεί να παραδοθεί ως ανεξάρτητο πρόγραμμα ή ενταχθεί σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα σπουδών, όπως τα προγράμματα σπουδών στον τομέα της πληροφορικής, της μηχανικής, των μαθηματικών, ή της επιστήμης. Αν και σχεδιάστηκε αρχικά για μετεκπαίδευση, το CCNA Exploration είναι κατάλληλο για φοιτητές σε πολλά εκπαιδευτικά επίπεδα, εφόσον διαθέτουν τις απαιτούμενες δεξιότητες, και αν η εκπαιδευτική προσέγγιση συμπληρώνει το μαθησιακό στυλ τους και τους εκπαιδευτικούς στόχους.
  • Το CCNA Routing & Switching βοηθά και προετοιμάζει τους σπουδαστές για ξεκίνημα σταδιοδρομίας, συνεχή εκπαίδευση, καθώς και την παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση Cisco CCNA.

Δείγματα Κεφαλαίων: Τα ακόλουθα δείγματα (demos) παρέχουν αυτοματοποιημένες ξεναγήσεις σε κεφαλαία κάθε μαθηματος. Μετά την έναρξη ενός demo, μπορείτε να περιηγηθείτε μέσα στα θέματα του κεφαλαίου χρησιμοποιώντας το index ή τα βέλη, και να εξερευνήσετε τις διαδραστικές δραστηριότητες και τα εργαστήρια, με τα περιεχόμενα πολυμέσων, για να δείτε τα είδη του περιεχομένου σε κάθε πρόγραμμα σπουδών.


Σημείωση: Τα  demos των κεφαλαίων περιλαμβάνουν ενσωματωμένη προσομοίωση δικτύων και δραστηριοτήτων απεικόνισης που χρησιμοποιούν το Packet Tracer, το ισχυρό λογισμικό προσομοίωσης δικτύων της Cisco. Το λογισμικό Packet Tracer είναι διαθέσιμο δωρεάν μόνο στους εκπαιδευτές και σπουδαστές της Ακαδημίας, και πρέπει να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας.

Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 31 Αύγουστος 2017 22:08